Lækkert strandhotel med eget Spa & Thalasso center     

Gratis opgradering til All Inclusive på afgangene 29. nov, 6. dec og 13. december.

Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa har den perfekte beliggenhed direkte ved den 9 km. lange, gyldne sandstrand. Hotellet byder på et væld af faciliteter. I hovedbygningen findes dobbeltværelser og suiter, hyggelig bar, spillerum, opvarmet indendørs saltvandspool og nyrenoveret restaurant, som serverer de inkluderede måltider fra flot buffet. I hotellets anden blok finder man de komfortable lejligheder.

En underjordisk tunnel under strandvejen bringer dig til det imponerende Thalasso & Spa center med flere bassiner, jacuzzi og et hav af massage- og wellnessbehandlinger (mod gebyr). Bag Spa centeret ligger den imponerende sandstrand samt en skøn have med blomster, palmer og en herlig solterrasse med saltvandspool og nyrenoveret pool/snackbar.

 • Ø-All Inclusive

  Når man bor på Hotel Vila Baleira er følgende aktiviteter inklusiv: Fri golf på Porto Santo Golfe (18 huller) - designet af golflegenden Seve Balesteros Gratis lån af cykel op til 4 timer dagligt (mountainbike eller citybike) Fri tennis på det lokale tennisanlæg (6 baner) Fri adgang én gang dagligt til Thalasso & Spa Center (aldersgrænse 16 år, tidbestilling påkrævet) Gratis guidede vandreture Gratis transport til og fra golfbanen Bussen kører til golfbanen om formiddagen og retur om eftermiddagen. Tidspunkterne oplyses på destinationen. Læs mere om golf på http://www.primotours.dk/rejsemal/porto-santo/golf

 • Beliggenhed

  Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa har en perfekt beliggenhed i naturskønne omgivelser direkte ved øens smukke, gyldne sandstrand. Fra hotellet er der kun 2 km til golfbanen og 4 km til hovedbyen Vila Baleira med et mindre udvalg af restauranter, barer og butikker. Der er på forespørgsel mulighed for at tage shuttlebus til byen mod gebyr.

  Faciliteter

  Hotellet byder på et bredt udvalg af faciliteter, såsom billard, bordtennis, dart, beach volleyball, legeplads, indendørs opvarmet saltvandspool, fitnessrum og flot buffet-restaurant. Stort Spa center med flere bassiner, sauna, dampbad samt massage og wellness-behandlinger mod gebyr. Badehætte og slippers er påkrævet og kan købes på stedet. Der findes endvidere dykkercenter med mulighed for udstyrsleje, kurser og dykkerudflugter. Underholdning i løbet af ugen for både store og små. Gratis Wi-Fi på værelserne samt i receptions- og poolområdet. Gratis poolhåndklædeservice og mulighed for tøjvask mod gebyr. Til sæsonen 2017/18 har hotellet investeret i nye cykler, såvel mountainbikes som traditionelle cykler, som kan lånes gratis op til 4 timer eller lejes på dagsbasis. Det er endvidere muligt at leje scooter eller ATV, som giver en fantastisk mulighed for at opleve denne naturskønne ø.

 • Værelser

  Man bor i rummelige dobbeltværelser, store suiter eller komfortable 2-værelses lejligheder. I hotellets hovedbygning finder man nyrenoverede dobbeltværelser og suiter med bad/toilet, telefon, TV, safetyboks (mod gebyr), føntørrer, minibar, aircondition og balkon med bord og stole. Suiterne med plads til op til 4 personer består af stue/opholdsrum med dobbeltseng og separat soveværelse. I suiterne findes endvidere elkedel. Der er elevator i denne bygning.

  Det er mulighed for dobbeltværelse til enebrug mod tillæg.

  2-værelses lejlighederne i hotellets sidebygning er enkelt indrettet med opholdsrum med køkkenniche og separat soveværelse. Lejlighederne indeholder mikroovn, TV, bad/toilet,føntørrer, aircondition og balkon med borde & stole. Lejlighedsbygningen er ikke for gangbesværede, da der enten er mange trin eller en stejl bakke.

  Valg af specifikt værelse

  Som noget helt unikt kan man booke et specifikt værelse på Hotel Vila Baleira. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller længst nede, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo så tæt som muligt. Det koster 400 kr. pr. uge pr. værelse, der bookes specifikt.

  Pension

  Opholdet er med Mini All Inclusive, som inkluderer morgenmad og drikkevarer i løbet af dagen - dog undtaget spiritus. Morgenmad: kl. 07.00 – 10.00 Drikkevarer: kl. 11.00 - 23.00 kaffe, te, lokale mærker af fadøl, vin og vand, madeira, portvin.

  Mulighed for tilkøb af All Inclusive

  Voksen 7 dage, kr. 900,- / 14 dage, kr. 1.800,- Børn 2-11 år, 7 dage kr. 600,- / 14 dage kr. 1.200,- Frokostbuffet: kl.12.30-15.00 Snack i poolbar: kl. 14.30 - 18.00 Aftenbuffet: kl. 18.30-21.30

  Ved opgradering til All Inclusive kan der bestilles lokale mærker af gin, vodka, whiskey, likør samt dagens cocktail. Desuden byder poolbaren lørdag aften på Sushi menu mod et gebyr på 25 euro. Dette kræver bordbestilling senest aftenen inden.
 • Check-ud fra hotellet

  Dette er som regel senest kl. 9.00 på afrejsedagen, da der er afgang fra hotellet til lufthavnen om formiddagen.

Du kan bestille hotellet hos Primo Tours

VISIT*SUN - en Rigtig go’ hoteloplevelse!

Vores selskaber og samarbejdspartnere vil gøre alt for at du får en fantastisk ferieoplevelse.