Hyggeligt hotel med eget strandafsnit og skøn havudsigt

Thalassa Hotel & Spa er beliggende direkte ud til kysten med en høj beliggenhed og en betagende udsigt over Det Ioniske Hav. Hotellet består af flere bygninger, hvor hovedbygningen med lobby- og receptionsområde, bar og restaurant er placeret i bunden af komplekset. Hotellet har masser af plads at boltre sig på og her findes en fin have med grønne og skyggefulde områder. Overalt på hotellet er der en betagende udsigt over havet samt naboøen

 • Beliggenhed

  Thalassa Hotel & Spa ligger på en bjergskråning med betagende udsigt over havet, kysten og den smukke naboø, Lefkas. Der er cirka 15 minutters gang langs kystvejen til Paleros centrum, hvor der findes et fint udvalg af restauranter, fortovscaféer, barer, souvenirbutikker og enkelte indkøbsmuligheder. Det hele er centreret om byens torv, strandpromenade og lille lystbådehavn. Man flyver til Preveza lufthavn, hvorfra der er godt 30 minutters kørsel gennem det flotte bjergrige græske landskab til Paleros.

  Faciliteter

  Hotellet byder på et fint udvalg af faciliteter, såsom lækker swimmingpool, børnepool, buffetrestaurant, bar og poolbar. Hotellet har desuden sit eget strandafsnit, med liggestole, parasoller samt en strandbar, hvor du har mulighed for at nyde kølige drikkevarer, som er inkluderet i din All Inclusive. Gratis udlån af kajakker og paddle boards. Til de mindste er der en mindre legeplads med gyngestativ og mindre rutsjebane. Der tilbydes gratis Wi-Fi. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen kan være varierende og udfald kan forekomme.

 • Værelser

  På Thalassa Hotel & Spa bor man i pæne dobbeltværelser med plads til 2-4 personer. Alle har bad/toilet, telefon, minibar, aircondition, safety-boks (mod gebyr) samt balkon eller terrasse. Man har mulighed for at tilkøbe havudsigt. Værelserne er indrettede med varierende interiør. Man har mulighed for at vælge at bo i maisonetteværelserne med havudsigt hvor der er plads til 2-4 personer. Maisonetteværelserne er indrettet med hems og indvendig trappe, hvor dobbeltsengen findes på hemsen hvorfra der er udgang til tagterrasse (ej møbleret). I opholdsrummet er der opredning til 3. og 4. personerne, hvorfra der er udgang til møbleret balkon.

  Valg af specifikt værelse

  Som noget helt unikt kan du forudbestille et specifikt værelse på Thalassa. Ønsker du at bo ved jorden, på 1. sal eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 400,- pr. uge pr. værelse.

 • Pension

  Opholdet er med All Inclusive, hvilket inkluderer morgen-, middags-, og aftensmad samt lokale drikkevarer (vand, sodavand, øl, ouzo, lokale vine, kaffe og te samt tre lokale græske cocktails). Alle måltider serveres fra buffet med et mindre udvalg, med fokus på kvalitet, af både lokale samt internationale retter. Måltiderne nydes i den velplacerede og hyggeligt indrettede buffetrestaurant.

  Morgenmad: kl. 07.30 – 10.00
  Snacks: kl. 10.00 – 12.30
  Frokost: kl. 12.30 – 14.00
  Snacks: kl. 14.00 – 18.00
  Aftensmad: kl. 19.00 – 21.00
  Drikkevarer: kl. 10.00 – 22.30

  Der vil i perioder blive serveret gratis is til børn under 12 år. Baren lukker kl. 23.00. Drikkevarer efter kl. 22.30 afregnes direkte med hotellet. Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at Primo Tours kan stilles til ansvar for.

  Lavsæson

  Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson i Paleros i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer, butikker og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

  Check-ud fra hotellet:

  Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, er det ofte mod en ekstra betaling direkte til hotellet.

  Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

  De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er Primo Tours uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Du kan bestille hotellet hos Primo Tours

VISIT*SUN - en Rigtig go’ hoteloplevelse!

Vores selskaber og samarbejdspartnere vil gøre alt for at du får en fantastisk ferieoplevelse.