Det Græske Caribien - Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

 • Beliggenhed

  Hotellet ligger på bjergskråningen over den charmerende ferieby Sivota - også kaldet "det græske Caribien". Der er cirka 10 minutters gang i kuperet terræn til byens centrum og omkring 800 m. til to af områdets dejlige strande. Man flyver til lufthavnen i Preveza, hvorfra der er godt 1 time og 30 minutters kørsel gennem det flotte landskab til Sivota.

  Faciliteter

  Hotellet byder på et hav af faciliteter såsom flere swimmingpools, børnepool, buffetrestaurant, à la carte restaurant, bar, konferencecenter og fitnessrum. Poolhåndklæder står til gratis rådighed - dog betales et depositum, som tilbagebetales ved aflevering. Der findes en mindre legeplads, og der tilbydes gratis Wi-Fi. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen kan være varierende og udfald kan forekomme. Sivota Diamond Spa Resort råder over et dejligt spaområde med mulighed for dampbad, sauna og indendørs swimmingpool samt forskellige former for behandlinger mod gebyr. Der er ingen adgang for børn under 16 år i spaområdet. Hotellet tilbyder vaskeri-service mod gebyr og har en minikiosk, der sælger lokale specialiteter.

 • Værelser

  Indkvarteringen foregår i flotte og moderne dobbeltværelser, bungalows eller juniorsuiter. Alle er elegante og smagsfuldt indrettet med bad/toilet, føntørrer, telefon, TV, minibar, gratis aircondition, gratis safetyboks samt balkon eller terrasse. Der er desuden mulighed for leje af babyseng mod gebyr. Dobbeltværelser: maks. soveplads til 3 personer. 21 m2. Dobbeltværelser med havudsigt har udsigt mod havnen og bjergene. Bungalow med havudsigt: soveplads til maks. 3 voksne + 1 barn. 24 - 28 m2. Bungalow med privat pool: soveplads til maks. 3 personer. 24 - 28 m2. Junior suiter: soveplads til maks. 4 personer og mulighed for havudsigt. 32 - 35 m2. OBS - værelser i Bungalow er som dobbeltværelser dog med mere plads. Der er typisk 3-4 værelser i hver bungalow, så man har ikke sin egen bungalow.

  Værelsesvalg

  Som noget helt unikt kan man booke et specifikt værelse på Sivota Diamond Spa Resort. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo tæt ved eller længst fra fællesområdet, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo samlet. Det koster 400 kr. pr. uge pr. værelse, der bookes specifikt.

 • Pension

  Opholdet er med helpension, hvilket inkluderer morgen-, middags-, og aftensmad samt lokale drikkevarer til måltiderne (vand, sodavand, øl, vin, kaffe og te). Alle måltider serveres fra en familievenlig buffet. Morgenmad: kl. 07.30-10.30. Frokost: 13.00-15.00. Aftensmad: kl. 19.30-22.30. Slush-ice ved poolbaren: 12.00-13.00 + 18.00-19.00. En gratis "dagens drink" pr. person, pr. dag i tidsrummet kl. 19.00-21.00 i poolbaren. Der serveres en børnecocktail for børnene.

  Check-ud fra hotellet   

  Check-ud på Sivota Diamond Spa Resort er kl. 11.30 på afrejsedagen.

  Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

  De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris. Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Du kan bestille hotellet hos enten Primo Tours eller Århus Charter

VISIT*SUN - en Rigtig go’ hoteloplevelse!

Vores selskaber og samarbejdspartnere vil gøre alt for at du får en fantastisk ferieoplevelse.