Eftertragtet hotel med enestående udsigt og mange stamgæster

Panorama Hotel er et suverænt 4-stjernet hotel med en høj beliggenhed og en enestående udsigt over det smukke hav fra poolområdet. Man mærker straks, at der ikke er gået på kompromis med noget på dette dejlige hotel, som har en stor skare af stamgæster. Den store solterrasse er helt unik med gigantiske swimmingpools, liggestole, parasoller og en fremragende havudsigt.

På hotellet findes en hyggelig lobby med reception og opholdsområde, flere barer og restauranter med indendørs- og udendørs betjening. Overalt er der imponerende og dejlige opholdsområder samt flotte udenomsarealer med palmer og blomster.

Der findes flere poolområder på hotellet. Ved indkvartering i dobbelt- eller familieværelse kan man frit benytte det største poolområde ved hovedbygningen. De øvrige poolområder er tilknyttet Panorama Blue værelserne, som der kan forespørges på mod et ekstra gebyr pr. person.

 • Beliggenhed

  Hotel Panorama er beliggende i Kalamaki i rolige omgivelser og alligevel tæt på stranden i Agia Marina og seværdighederne i Chania. Panorama Hotel egen gangbro til privat strand ved hotellet. Stranden har primært stenbund og arealet ned til vandet er et græsstykke med gratis liggestole. Indenfor cirka 800 m findes de fineste sandstrande i området omkring Agia Marina. Ved indkørslen til hotellet er et busstoppested, så man nemt og hurtigt kan komme rundt i lokalområdet. For dårligt gående gøres der opmærksom på, at det sidste stykke op til Hotel Panorama er en stejl bakke. På selve hotellet findes der ramper overalt.

  Faciliteter

  Panorama Hotel byder på mange faciliteter såsom fitness, tennisbane, basketball, billard og volleyball (kun i sommerhøjsæsonen). Desuden kan sauna, massage og frisør bookes mod betaling. Der er gratis Wi-Fi i receptionsområdet. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland kan være varierende, og udfald kan forekomme. Der findes mindre internetcafé i receptionsområdet. I skolernes sommerferie vil der i løbet af dagen og aftenen være underholdning for store og små. For børnene er der et legeområde med en mindre legeplads. Gratis udlån af poolhåndklæder.

 • Man bor på fine dobbeltværelser med bad/toilet, telefon, TV, føntørrer, minibar(på forespørgsel), aircondition og balkon med bord og stole. Minibarens indhold kan nydes mod betaling direkte til hotellet. Primo Tours’ standard-dobbeltværelser - med eller uden havudsigt - er placeret i hotellets hovedbygning, som ligger øverst i komplekset. Mod tillæg er det muligt at få et dobbeltværelse til enebrug. I perioden 19/6 - 30/7 kan man booke familieværelser (1000 nr. værelser). Disse ligger helt forrest og længst nede i komplekset.

  Book specifikt værelse

  Som noget helt unikt kan man ved standard-dobbeltværelser booke specifikke værelser på Hotel Panorama. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller længst nede, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo så tæt som muligt. Det koster 400 kr. pr. uge pr. værelse, der bookes specifikt.

  Ekstra luksus på forespørgsel

  Der kan manuelt forespørges på ”Executive Wing” suiter med privat pool. Disse er udelukkende for voksne (+16 år). Der kan ligeledes forespørges på Executive Superior værelser med havudsigt (3000 nr. værelser), beliggende midt i komplekset over værelserne med privat pool eller til højre for disse. Executive Superior værelser kan benytte den ekstra pool i nederste område af komplekset.

  Pension

  Opholdet er med Mini All Inclusive. Det vil sige morgenmad og lokale drikkevarer i løbet af dagen. Mod tillæg er det muligt at opgradere til All Inclusive, som inkluderer frokost- og aftenbuffet. Morgenmaden serveres i tidsrummet kl. 7.30-10.00 og byder blandt andet på amerikansk morgenmad, græske, traditionelle retter samt anden sund og varieret morgenmad. Alle drikkevarer er lokale og kan indtages i tidsrummet kl. 10.30-00.00. I løbet af dagen er der desuden mulighed for diverse snacks og is.

  Tilkøb af All Inclusive pr. uge: 

  Voksen 900 kr./ Barn 550 kr.

  Frokost serveres i tidsrummet kl. 12.30-15.00 fra buffet med et stort udvalg af kolde, lune, internationale og lokale retter. Aftensmaden serveres i tidsrummet kl. 19.00-21.30 fra buffet med speciel menu for børnene. Mini All Inclusive eller All Inclusive er tilgængelig helt frem til afrejsetidspunktet. Der er en såkaldt ’Light’ dress-code i restauranten på hotellet, hvilket betyder, at de ikke tillader badetøj, bar mave, klipklapper, soltoppe og lignende. Lange bukser til mænd er velset til aftensmåltidet, men ikke et krav. For rejsende i større grupper gør vi opmærksom på, at restauranten altid gerne forsøger at sammensætte borde til hele gruppen. Dette kan dog ikke garanteres på forhånd. Ligeledes anmoder restauranten om, at man af pladshensyn ved større grupper ikke sidder i restauranten i hele spiseperioden.

 • Sen ankomst til hotellet:

  Ophold m/Mini All Inclusive og All Inclusive - her er der på ankomstdagen drikkevarer indtil ovenstående tidspunkt.

  Check-ud fra hotellet

  Check-ud sker som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet ved ankomsten. Kan dette lade sig gøre, er det typisk mod merbetaling direkte til hotellet.

  Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

  De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris. Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Du kan bestille hotellet hos Primo Tours

VISIT*SUN - en Rigtig go’ hoteloplevelse!

Vores selskaber og samarbejdspartnere vil gøre alt for at du får en fantastisk ferieoplevelse.