Mayfair er et flot og særdeles populært hotel og et af Århus Charters mest foretrukne blandt vores flergangsgæster.

Hotellet er beliggende mellem den øvre og nedre bydel i gåafstand til byen og stranden i dejlige bynære omgivelser. Mulighed for tilkøb af Mini All Inclusive og All Inclusive. Mayfair består af flere bygninger i fire etager, som omkranses af flere skønne solterrasser med to attraktive swimmingpools med liggestole og parasoller samt ikke mindre end 3 børnepools.

 • Beliggenhed og faciliteter

  Mayfair er beliggende mellem den øvre og nedre bydel i Pafos og i gåafstand til restauranter, taverner, barer og forretninger. Hotellet byder på mange faciliteter, såsom billard, dart, basketball, volleyball, fitness og fuldt underholdningsprogram i løbet af dagen og flere aftener til omkring midnat. Børneklub i højsæsonen. Derudover findes der restaurant og bar. Gratis trådløst internet på udvalgte områder. Vi gør opmærksom på, at internettet på Cypern har varierende dækning, og at udfald kan forekomme. Mayfair er kategoriset som et VisitSun® hotel, og du kan læse mere om faciliteterne som tilbydes hér.

 • Værelsestyper

  Man bor i pæne etværelses lejligheder bestående af sove/opholdsrum eller toværelses lejligheder med stue og separat soveværelse med køkkenniche, køleskab, elkedel, bad/toilet, hårtørrer, telefon, sikkerhedsboks (mod gebyr), aircondition, balkon eller terrasse med forskelligartet udsigt. Hvis der tilkøbes pension er der ikke ovn og kogeplader i lejlighederne. Der kan tilkøbes pooludsigt, hvis dette ønskes garanteret, hvilket vi anbefaler.

 • Pension

  Mini All Inclusive
  På Mayfair kan der tilkøbes Mini All Inclusive. Kr. 900,- pr. person pr. uge (kr. 500,- pr. barn pr. uge 2 til 13 år)

  All Inclusive
  På Mayfair kan der tilkøbes All Inclusive. Kr. 1800,- pr. person pr. uge (kr. 900,- pr. barn pr. uge 2 til 13 år)
  Kl. 07.00 - 10.00 Morgenbuffet med juice, kaffe, te m.m.
  Kl. 10.30 - 12.30 og igen fra kl. 15.00 til 17.00 Serveres snacks i poolbaren inkluderer is om eftermiddagen.
  Kl. 12.30 - 15.00 Frokostbuffet.
  Kl. 19.00 -. 21.00 Aftenbuffet.
  Kl. 10.00 - 23.00 Lokale drikkevarer i poolbaren, både med og uden alkohol. Vær opmærksom på, at internationalt kendte drikkevarer, samt friskpresset frugtjuice og slushice ikke er inkluderet. Der tages forbehold for ændring af All Inclusive programmet.

  Ved tilkøb af All Inclusive hjemmefra er der følgende fordele:Ved tilkøb af All Inclusive hjemmefra er der følgende fordele: Mulighed for Continental morgenmad på værelset to gange i løbet af en uge. Frokostmadpakker - skal forudbestilles dagen før. Gratis kaffe og te på værelset. Ved ankomst sandwich som serveres på værelset. All Inclusive gælder indtil afrejse. Mulighed for Continental morgenmad på værelset to gange i løbet af en uge. Frokostmadpakker - skal forudbestilles dagen før. Gratis kaffe og te på værelset. Ved ankomst sandwich som serveres på værelset. All Inclusive gælder indtil afrejse.

  Check-ud

  Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Du kan bestille hotellet hos Århus Charter

VISIT*SUN - en Rigtig go’ hoteloplevelse!

Vores selskaber og samarbejdspartnere vil gøre alt for at du får en fantastisk ferieoplevelse.