Hyggeligt hotel med suveræn havudsigt

Det første, der møder dig, når du ankommer med færgen til Meganisi, er Esperides Resort, der troner på bjergsiden med en enestående udsigt over det smukke hav. Esperides Resort består af 5 rustikke bygninger, hvor hovedbygningen med restauranten er placeret i midten. Alle værelser har balkon med havudsigt eller værelser med udgang til terrasse med havudsigt. Samlingspunktet er den fantastiske solterrasse med pool, solstole, parasoller og poolbar. Poolen har separat børnepool og jacuzzi.

Esperides Resort har egen minibus og tilbyder transport til både stranden og havnebyen Vathi mod mindre gebyr. Køreplan forefindes i receptionen. 1.500 meter fra hotellet ligger én af øens populære strande, Spilia Beach, med krystalklart vand og beachbar. Her kan du leje liggestole og Wi-Fi. Stranden og havbunden består af småsten.

Hotellet ligger i kuperet terræn og anbefales derfor ikke til gangbesværede gæster.

 • Beliggenhed og faciliteter

  Esperides Resort ligger i fredelige omgivelser lidt udenfor landsbyen Spartochori og ovenfor færgelejet ”Porto Spilia”. Fra hotellet har man en enestående udsigt over det ioniske hav og bjergene på fastlandet. Der flyves til Preveza på det græske fastland. Herfra er der omkring 1 times buskørsel til feriebyen Nidri, hvorfra der er en færgetur på 30 minutter til Meganisi. Fra Esperides Resort er der omkring 1,5 km. til nærmeste strand. Hotellet tilbyder dagligt gratis transport til de to nærmeste strande, og mod et mindre gebyr tilbydes transport til havnebyen Vathi samt den populære Fanari Beach.

  Faciliteter

  Esperides Resort har en fantastisk solterrasse med swimmingpool med integreret børnepool og jacuzzi. Gratis udlån af cykler og gratis udlån af scooter op til 2 timer dagligt. Der tilbydes gratis Wi-Fi i receptionsområdet. Der kan forekomme udfald i forbindelsen på grund af resortets beliggenhed. Gratis udlån af pool-/strandhåndklæder.

  Transfer

  Ønsker man at leje egen bil i lufthavnen og selv forestå transferen, skal man rejse med morgenflyet for at nå én af de bilfærger, der sejler mellem Nidri og Meganisi. Rejser man med aftenflyet, er det ikke muligt at komme videre med bilfærge til Meganisi.

  Ø-All Inclusive

  På Esperides Resort er der Ø-All Inclusive, som dækker over en række transporttilbud, som giver dig mulighed for at få en forsmag på, hvordan du bedst oplever øen, før du eventuelt selv lejer en scooter eller en båd for en dag.

  • Gratis færge til feriebyen Nidri på Lefkas
  • Gratis lån af cykel
  • Gratis lån af scooter*
  • Gratis lån af båd*

  Færgen til Lefkas sejler 3-4 gange dagligt. I ydersæsonen må færre sejladser påregnes. Cykler kan benyttes frit under forudsætning af ledig kapacitet.

  *Scootere står til gratis rådighed i op til 2 timer dagligt, mens motorbåde udlånes gratis i 1 time i løbet af opholdet (udleveres og afleveres med fuld tank). Al booking foregår i receptionen på Esperides Resort. Motorbåde kan lejes på dagsbasis for omkring 80 euro pr. båd.

 • Værelser

  Man bor i rummelige og rustikt indrettede værelser med bad/toilet, TV, føntørrer, køleskab, aircondition, safetybox og balkon/terrasse med panoramaudsigt udover det Ioniske Hav. Der er 4 værelsesbygninger i alt. Én bygning består af 2 etager, hvor alle værelser er med balkon. De øvrige tre værelsesbygninger har 3 etager, hvor værelserne i den nederste etage har et par trin op til fælles have, mens værelserne på de øvrige etager har egen balkon.

  Valg af specifik værelse

  Som noget helt unikt kan man booke et specifikt værelse på Esperides Resort. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller længst nede, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo så tæt som muligt. Det koster 400 kr. pr. uge pr. værelse, der bookes specifikt.

 • Pension

  Opholdet er med All Inclusive. Det vil sige morgen-, frokost- og aftenbuffet samt lokale drikkevarer i løbet af dagen. Morgenmad kl. 7.30-10.00 Frokost kl. 12.30-14.30 Snack kl. 15.00 – 17.00 Is til børn under 12 år kl. 15.00-16.00 Aftensmad kl. 19.30-21.30

  Lokale drikkevarer i tidsrummet kl. 09.00-22.30 Baren lukker kl. 23.00. Drikkevarer efter kl. 22.30 afregnes direkte med hotellet.

  Check-ud

  Check-ud sker som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på resortet. Kan dette lade sig gøre, er det typisk mod merbetaling direkte til hotellet. Rejser man med aftenflyet, vil der på afrejsedagen sandsynligvis forekomme et par timers ophold på egen hånd i Nidri på Lefkas, da transfer foregår med den lokale færge, som sejler på bestemte tidspunkter. I Nidri er der et fint udvalg af cafeer, restauranter og butikker.

  Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

  De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris. Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Du kan bestille hotellet hos Primo Tours

VISIT*SUN - en Rigtig go’ hoteloplevelse!

Vores selskaber og samarbejdspartnere vil gøre alt for at du får en fantastisk ferieoplevelse.